(halve) Sneeuwpret

Bij ons vandaag maar halve sneeuwpret, ’t is te zeggen veel sneeuwpret voor de ene helft van ons gezin, weing tot geen sneeuwpret voor de andere helft …

GroteMan is gesneuveld. Na zich wekenlang sterk te houden, kregen we vrijdag telefoon van de school. Of we GroteMan niet konden komen halen, want ’t ventje was toch zo aan ’t wenen. Blijkbaar doet een hardnekkig griepvirus (of het mexicaans is of niet laat ik buiten beschouwing) de ronde op school, en zijn de kindjes een week buiten strijd. En inderdaad, GroteMan bibbert van de koorts en is nog niet uit de zetel gekomen sedert vrijdag.

KleineMan houdt zich (voorlopig ?) nog eventjes sterk. Maar toen ManLief vroeg of hij zin had om buiten in de sneeuw te gaan spelen, moest hij toch eventjes nadenken. Heel grappig om zo’n klein ukkepukje van nog geen 2 te zien twijfelen, hij wees naar buiten en zei “Snee(uw)” met de nodige bedenkingen erbij, hij liep een paar rondjes en ging opnieuw aan het raam staan kijken, toen zijn jasje half aan was, zei hij “jas uit”, en ging nog een beetje rondjes lopen. Maar uiteindelijk overwon de nieuwsgierigheid en ging hij samen met ManLief naar buiten waar hij de tijd van z’n leven beleefde.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s