Nieuwe creche

Nu we de nieuwe creche (en de verzorgsters uiteraard) een maand kennen, ben ik best wel tevreden. Het is er veel rustiger, gezelliger en huiselijker dan in de vorige creche. En bovenal heb ik de indruk dat KleineMan daar toch wel een beetje verwend wordt.

KleineMan heeft wel een tweetal weken moeten wennen aan zijn nieuwe opvangplaats. De eerste dag heeft hij geen woord gezegd (ocharme, wetende dat KleineMan zijn mondje niet stilstaat en bijna in volzinnen praat), de eerste week heeft hij niet laten merken dat hij reeds alleen kan eten (hu ? , wetende dat KleineMan zijn favoriete zinnetje “(z)elf ete(n)” is), de tweede week heeft hij zijn peuterpuberteit eens ten tonele gespreid (geheel ten onrechte trouwens, want als ze een koekje beloven wanneer zijn bord leeg is, en zijn bord is niet leeg, dan volgt er natuurlijk geen koekje … Maar dat heeft wel tot gevolg, dat hij nu zelf een koekje vraagt wanneer zijn bord leeg is 🙂 ).

Maar hé, nu toont hij me ’s avonds waar hij mee gespeeld heeft of wat hij die dag ontdekt heeft en wil hij soms niet meer mee naar huis.  KleineMan is duidelijk gelukkig daar !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s