Altijd opgewekt

GroteMan is een erg opgewekt kind. ’s Morgens staat hij op en begint te babbelen, te lachen en te zingen. ’s Avond gaat hij moe, tevreden en met een glimlach op zijn gezicht terug slapen. Overdag weet hij bij elke situatie wel een liedje te zingen. Wanneer hij met zijn dierentuin speelt, klinkt er al gauw “Dromedaris, dromedaris, zeg me of het waar is, …” , haalt hij zijn piratenboot uit, dan begint hij zijn repertoire met “Zie gids komt de stoomboot …” en zo kan ik nog uren doorgaan.

In de klas heeft GroteMan een schrift waar zijn juf alle versjes en liedjes die dit jaar de revue passeren, inkleeft en af en toe krijgt hij dat schriftje mee naar huis.  Vrijdagavond was het weer zo ver. En dan wordt er ten huize van Wijplukkendedag gemusiceerd, ik tokkel een beetje op de piano, GroteMan zingt. Zalige momenten vind ik dat.  

En af en toe kruipen KleineMan of GroteMan zelf achter de piano. Dan tokkelen ze wat maken ze wat lawaai, en zingen erop los alsof het echte artiesten zijn. Nog zaliger.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s