Krokuskriebels – laatste deel

Deze morgen vroeg ik aan GroteMan of hij zin had om nog een museum (deze keer over Afrika) te bezoeken. Tot onze grote verbazing zei hij ja. Het zal waarschijnlijk wel te maken hebben met het feit dat zijn juf de voorbije week naar Afrika trok, maar soit. Zo’n gelegenheid laten we natuurlijk niet aan onze neus voorbijgaan.

Deze keer trokken we naar het Huis van Kina, meer bepaald naar Baobab Airport. En wat een succes ! De kinderen konden er vrij rondlopen, allerlei muziekinstrumenten uitproberen, traditionele kledij aantrekken, voelen, ruiken, luisteren en vooral kijken. 

Achteraf liepen we nog eens door het Huis zelf, en stonden verbaasd hoe mooi dat natuurmuseum wel is. ManLief en ik wouden er nog wel wat langer in rondlopen, maar de kinderen beslisten daar anders over 🙂

En uiteindelijk besloten ManLief en ik dat we toch wel weinig kenden van onze eigen stad … (nu ja eigen, we hebben hier gestudeerd en zijn dan nog een vijftal jaar blijven hangen, maar ondertussen zijn we toch ook alweer drie jaar weg, en komen nog altijd graag terug !)

Advertenties

One thought on “Krokuskriebels – laatste deel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s