Hiep hiep hoera …

… voor KleineMan. Want vandaag wordt KleineMan 2 !

2 jaar maakt hij al deel uit van ons gezinnetje, en ik kan het mij zonder hem al niet meer voorstellen. In die 2 jaar groeide KleineMan uit van een klein babytje (nu ja klein, een baby van 4kg190 past echt niet lang in maatje 50 als ie geboren wordt) tot een guitig ventje van zo’n 10kg en 85cm groot (en daarmee KleineMan bengel je helemaal onderaan die o zo belangrijke -volgens sommige mensen dan toch- curves).
Zoals elke 2-jarige waarschijnlijk wordt hij af en toe boos, heel erg boos en koppig, niet-te-doen. Maar ik begrijp je wel KleineMan, je wil zo graag alles zelf doen en daar heeft je mama niet altijd het geduld voor …
Verder is KleineMan een hele lieve jongen die op tijd en stond een knuffeltje nodig heeft, die veel babbelt, die zot is van Bumba en fan van Kaatje en Kamiel, die heel graag puzzelt en met de domino-kaartjes van GroteMan speelt (ah ja want daar staat Bumba op), die bang is van nieuwe dingen en daar heel duidelijk over nadenkt maar nieuwsgierigheid meestal laat winnen, die ontzettend graag buiten speelt, die twee-handen-op-één-buik is met GroteMan, die nog ontzettend zo veel meer is maar die bovenal onze kleine lieve man zal blijven !

Gelukkige verjaardag, KleineMan !

Advertenties

3 thoughts on “Hiep hiep hoera …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s