Dju toch

Ik kon mezelf wel voor de kop slaan deze morgen. Deze week staat namelijk in het teken van carnaval op de school van GroteMan. Elke dag is anders : vandaag mochten ze een hoed of een pruik opzetten, morgen een bril meebrengen, woensdag in pijama naar school komen, donderdag in één kleur en vrijdag tenslotte verkleed.
En zoals gewoonlijk leg ik alles klaar de avond voordien, zo ook de hoed die GroteMan meekreeg naar school. Maar dat was natuurlijk niet op ManLief gerekend die op zondagavond meestal nog een opruimactie thuis verzorgd. U raadt het dus al, we kwamen op school toe en wat hadden we niet mee, de hoed natuurlijk. Dju, dju, dju toch, terugrijden kon echt niet, dus zat er niets anders op dan GroteMan voorzichtig te vertellen dat we de hoed vergeten waren. Zijn reactie viel nog goed mee – ik had veel erger verwacht – en gelukkig bleek de juf wel gedacht te hebben aan die vergeetachtige mama’s.
Duizendmaal dank juf M. dat GroteMan een hele dag met een hoed (met belletjes aan dan nog wel) kon rondlopen ! De bril heb ik alvast in zijn boekentas gestoken …

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s