Mallorca, dag 1 (vertrek)

Een experiment : met onze kinderen voor het eerst op het vliegtuig, voor het eerst op hotel, voor het eerst op een plek waar er vooral zon, zee en water is.

Zondag 13 juni, 13u55 vertrokken wij richting Mallorca. Onze twee jongens voelden zich meteen thuis in het vliegtuig, fier als een gieter gingen ze elk in hun zetel zitten, kijkend door het raampje naar al die bedrijvigheid rond het vliegtuig. Toen het vliegtuig als een sneltrein over de startbaan rolde, stond KleineMan op punt om in tranen uit te barsten, maar toen hij zag dat wij daar helemaal geen spel van maakten, verscheen plots een stralende glimlach op zijn gezichtje. Ze hebben zich op de amper twee uur durende vlucht geen seconde verveeld en zijn super flink geweest. Punt één van het experiment alvast geslaagd.

Op de bus transfer naar ons hotel (een super aanrader voor gezinnen met kinderen trouwens – dat hotel natuurlijk, niet de bus) vielen ze allebei in slaap. En toen we in ons hotel aankwamen, zijn we de koffers op onze kamer gaan zetten, hebben onze zwembroek aangetrokken, en nog een duik in het water genomen (dat nog ijskoud was, da’s ’t nadeel van in het begin van ’t seizoen op reis te gaan …), helemaal klaar voor een weekje zalig nietsdoen !

Advertenties

One thought on “Mallorca, dag 1 (vertrek)

  1. Pingback: Fuerteventura 2011 « Wij plukken de dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s