Deze moet u echt eens proberen

150gr boter en 150gr donkere chocolade laten smelten au bain marie of de microgolf (op lage stand). Daarna 100gr suiker en 30gr bloem erbij en vervolgens 3 met een vork losgeklopte eitjes erbij. Een half uurtje laten rusten bij kamertemperatuur. In kleine vormpjes doen, en 30-35 minuutjes in de oven op 165 graden.

Het zijn caloriebommetjes (maar de zoon wordt natuurlijk maar één keer vijf), maar ze zijn over-heer-lijk, superlekker, krokant van buiten en lekke smeuïg van binnen. Het is geen eigen recept hoor, ik vond mijn inspiratie bij JeSuPoZe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s