I’m blue da ba dee da ba die

Omdat zij ons een paar prachtige voorbeelden gaf, omdat ik het idee hier ook al zo leuk vond en omdat ik het plots ook hier tegenkwam. Maar verwacht van mij geen regenboog aan kleuren, want er is er maar één die eruit springt…

Sedert de dame die mij op mijn trouwdag onder handen nam zei dat ik geen zwarte mascara mocht gebruiken maar beter voor blauw koos, is blauw zowat de kleur van mijn leven geworden (en gelukkig heb ik geen 12 jaar blauw moeten dragen, wel een andere kleur – even erg dus). ’t Is te zeggen, voortaan is mijn mascara blauw, en zowat de helft van mijn kleerkast (ah ja, want blauw is de enige kleur waarvan ik met zekerheid weet dat het mij staat, bij alle andere kleuren heb ik zo mijn twijfels, een kleurenanalyse, dat zouden we misschien toch eens moeten overwegen, maar goed dit terzijde). Blauw dus.

Drinkbus van SIGG, voornamelijk gebruikt door GroteMan wegens de coole ninja’s die erop staan • Zoek brilsmurf, uren zoekplezier voor groot en klein • Heerlijk zachte warme sjaal, door mezelf gebreid • Een set glaasjes die ik ooit van een vriendin kreeg om mijn kot mee op te vrolijken • Blauwe mascara, uiteraard •  Halssnoer, speciaal voor mij door haar gemaakt •  Stofjes die liggen te wachten op verwerking (en nu betrap ik mezelf erop dat ik ook voor anderen vaak naar blauw grijp….)

Maar vooruit, zeg het ons, wat is uw kleur zoal?

Advertentie

3 gedachten over “I’m blue da ba dee da ba die

  1. Alle kleuren van de regenboog? (als het maar geen roze is).
    Zo droeg ik gisteren bijvoorbeeld een fel groen rokje, met een blauw topje en een donkerpaars vestje.
    Kleuren maken je leven mooier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s