Ons communiekantje en zijn feest

Een week geleden was het zijn grote dag. Met op de dag zelf receptie op school en een heel klein feestje voor een heel select publiek (lees oma’s en opa’s), het echte grote feest dat volgde later.

Het idee om zelf foto’s te maken, lieten we al vlug varen. Want als je hier met een fototoestel in de aanslag staat dan is het al gauw van “mama, nu niet”, “moet dat echt?”, “ik heb geen zin”, en alhoewel GroteMan ons zonnetje in huis is en zijn leven al lachend doorbrengt, lukte het ons dus niet om dat vast te leggen. Maar gelukkig zijn er professionials die dat wel kunnen 🙂

Afgelopen donderdag was er het grote feest met aangenaam gezelschap, lekker eten, veel (te veel) cadeautjes, een springkasteel en de zon die van de partij was!
Aangezien ik helemaal niet zo creatief ben, vind ik een gepaste tafelversiering uitwerken altijd een heel karwei, soms lukt dat, soms helemaal niet. Maar deze keer vond ik het wel geslaagd en kreeg ik hulp omdat GroteMan met heel veel plezier alle naamkaartjes voor zijn rekening nam!

Twee super geslaagde dagen dus!

Advertentie

Een gedachte over “Ons communiekantje en zijn feest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s