Over Star Wars. En over taart.

Over Star Wars.
GroteMan is fan van Star Wars. Zoveel is duidelijk. Op tv (hij heeft de hele box -zes blue rays- al meermaals bekeken, ondertitels kan hij nog niet lezen en de engelse taal is hij nog niet machtig, maar hij vertelt wel het hele verhaal aan KleineMan indien nodig), op computer, op de speelplaats, in zijn Lego spel (drie maal raden welke Lego wij hier dus in huis hebben), kortom overal. Als ik hem aanspoor om zijn tanden te poetsen, krijg ik steevast als antwoord “Yes, master”. Fan dus, ik zei het al.

Over taart.
Ik heb een schoonzus die magische handen heeft, of hersenen dat kan misschien ook (waarschijnlijk de combinatie). In no time zet ze zo een paar dolfijnen op de muur (euhm ja, op de muur van een zwembad mag dat), of decoreert ze een kinderkamer, of geeft ze haar huis een andere kleur. En sedert kort decoreert ze ook taarten. Prachtige exemplaren zijn er zo al de revue gepasseerd.

En nu de combinatie.
In de aanloop naar het communiefeest sloop ik zo eens op mijn kousenvoeten naar de schoonzus en vroeg haar of ze dat niet zag zitten. Een taart. En Star Wars. Als verrassing.

Zijn ogen straalden toe hij dit zag en zijn lach vulde het hele huis toen hij vliegensvlug een oortje afbrak om als eerste te kunnen proeven terwijl de rest van het gezelschap nog in het oh en ah stadium zat.

We sturen haar vanavond nog een complimentje, want dat heeft ze dubbel en dik verdiend, die schoonzus van mij.

Advertentie

Een gedachte over “Over Star Wars. En over taart.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s