Een kussen en gelukkig wat tijd

Gisterenavond in de schoolagenda van GroteMan: “kussen meebrengen”. En, tegen wanneer moet je dat hebben ? Ah, tegen morgen hé, mama … Zucht. Kussens vind je hier namelijk niet in overvloed… Toch niet van het soort dat meemag naar school.
Beste juf, denk er in het vervolg eens aan dat er ook mama’s en papa’s zijn die werken, allebei voltijds soms, en dat die pas ’s avonds zo tegen een uur of 6 thuis zijn. Jaja, dat bestaat, echt waar. En dan iets meebrengen tegen de volgende dag, soms zal dat lukken, maar geloof mij, meestal niet.

Maar goed, geen paniek hier ten huize wijplukkendedag, dus trok ik mijn stoffenkast  bureaukast met één schap stofjes open en riep GroteMan bij mij. Kies maar zei ik, niet dat het kind veel keuze had, maar soit. Heb je nog van die superhelden vroeg hij. Hmmm, rommel eens in de restjesbak, misschien vind je wel nog iets.

Een rits die zou passen of paspelband heb ik niet in huis, maar gelukkig wel een hele grote rol jeansstof en kussenopvul stuff. En een restje superhelden. Dat volstaat voor een simpel kussen.

Allee hup, vlug naar school, voor uw kleine broer jaloers wordt, en tegen morgen ook zo’n kussen wil….

En toen hij op school aankwam, liet hij aan al zijn vrienden zijn wat zijn mama op één avond gemaakt had, da’s nogal een supermama hé 😉

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s