Cadeautjes maar nog niets voor kerst…

Ik lijd tegenwoordig aan het gepensioneerdensyndroom, u weet wel, tijd zat maar geen tijd genoeg om iets te doen. En eigenlijk -waarschijnlijk dat vooral- ook een beetje aan het uitstelsyndroom, oh ja en ook aan het alles-beginnen-maar-niets-afwerken-wegens-teveel-ideëen-in-mijn-hoofd-syndroom. Gevolg, een hele hoop begonnen projectjes waarvan het de bedoeling is dat ze tegen de feestdagen toch iets deftigs opleveren. Maar er kruisen momenteel teveel andere dingen mijn pad om daar naarstig aan verder te werken.

Zo moet GroteMan dit weekend naar twee verjaardagsfeestjes. Eén op zaterdag en één op zondagnamiddag. En toen dacht ik, laat ik maar iets extra’s maken om bij die cadeautjes te steken, ik heb toch tijd (haha). Dus bleven de begonnen zaken liggen, en maakte ik een Noodlehead ritstasje voor het jarige vriendinnetje.

Verjaardagen 002

Toen ik deze post las, naaide ik nog de gepaste geschenkverpakking voor een paar Hot Weels auto’s bij elkaar. Zo, GroteMan is klaar om te gaan feesten, hm, waar ligt die stapel onafgewerkte dingen nu ook weer ?

Verjaardagen 006

Advertentie

Een gedachte over “Cadeautjes maar nog niets voor kerst…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s